Standaard doe het zelf pakket

De manier om uw eigen wensen te vertalen in een persoonlijk en effectief Torresol vliegengordijn.
Doe-het-zelf pakketten, wat houdt dat in?
De vliegengordijnen worden geleverd als een doe-het-zelf pakket, dat wil zeggen: u krijgt bij vrijwel ieder motief de gelegenheid om zelf de kleurstelling te kiezen, alsmede de afmeting van uw deurkozijn. Torresol stelt uw unieke vliegengordijn samen, waarna u een compleet doe-het-zelf pakket geleverd krijgt. Dit pakket bevat de benodigde hulzen, haken, ophanghaken, een aluminium bevestigingsstrip inclusief schroeven en een duidelijke handleiding. U gaat zelf de lengtebanen rijgen! Het resultaat: een uniek, op uw eigen smaak afgestemd, Torresol vliegengordijn waar u jaren plezier van zult hebben!

Effectief en kwalitatief!
Luxe hulzen van Torresol zijn gemaakt van PS (polystyreen), een harde en zeer duurzame kunststof met houtlook. Dé garantie op een lange levensduur en de juiste kwaliteitsbeleving. Een duurzame uitstraling in combinatie met de nauwsluitende effectiviteit waardoor ook dit Torresol vliegengordijn vanzelfsprekend het vliegende ongedierte buiten de deur zal houden! Tel daar de luxe uitstraling bij op en u heeft "2 vliegen in 1 klap!"

Meetinstructie deurkozijn

Torresol adviseert het vliegengordijn in uw deurkozijn te hangen, dit wil zeggen: "in de dag" tussen de deurstijlen. Indien u toch mocht besluiten het gordijn op uw kozijn te plaatsen, "op de dag", adviseren wij u 5 cm in de breedte en 5 cm in de lengte extra te bestellen.

Neem Contact met ons op over de verder alhandeling en levering van het doe het zelf pakket.
Ada Creatief Tel: 0495 634578